Kantun za dušu

Kantun - Stari Grad Hvar

Kantun je, za nas ovdje na jugu, uvijek bio više od običnog mjesta koje pokazuje ugao kuće. Možda zato što se na našim kantunima spajaju ispružene uličice sa svojim pričama, na kantunu se nestrpljivo iščekuje jedna nova, lijepa priča, a iza kantuna nikad se ne zna koja nas priča iznenađenja čeka.

Ovdje se za priče iznenađenja pobrinula naša Deana otvarajući Kantun za dušu u Pedagoškom svijetu iz kojeg nam poručuje:

Drage naše kolegice i kolege, Koliko ste puta poželjeli poslati poruku učenicima, roditeljima, učiteljima, a nedostajalo je riječi? A samo ste htjeli produbiti doživljaj ili obojiti emocije bojama optimizma, životnih radosti, utjehe i ljubavi ili jednostavno potaknuti na razmišljanje one kojima šaljete misao, savjet ili slično….Vaš Pedagoški svijet nudi vam skroviti kantun u kojem ćete uvijek moći zaviriti i pronaći nešto za dušu: motivacijske poruke, prezentacije, kratke priče, a i one malo duže…

 Pozivamo vas da i sami  šaljete poruke ili priče koje su vas inspirirale ili one koje želite sakupljati zajedno s nama. Kantun za dušu je dovoljno velik i neiscrpan,vaš otok s blagom, a koliko će biti sadržajan i inspirativan ovisi o nama, neumornim tragačima za dobrim pričama. Putevi  u pedagoškom svijetu popločani porukama i pričama najbrži su put do srca, a kako bi dodao mali princ, srcem se najbolje vidi, zar ne?

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>