Motivacija iskusnih

“Nikad nije prekasno da postanete ono što ste u stanju postati.”

                              George ELLIOT

Misao je upućena svima, posebno mladima u struci koji u svakodnevnom pedagoškom radu trebaju pronaći ono najbolje u sebi pa će “Brzi Gonzales”  u nekom trenutku zablistati pjesmom.

Zablistali su naši iskusni i samozatajni pedagozi.

 Kolegica Finka Ivanović debatu je “doktorirala” i već osvojila Oskar znanja, o čemu smo izvijestili na našoj stranici. Ove godine, na državnom natjecanju, njene učenice osvojile su 2 druga mjesta pojedinačno i 3. mjesto ekipno. Zaista izvanredno! Bravo Finka!

 

Kolega Ante Karin, naš putopisac čiju kreativnost ne bismo ni otkrili da nam na ovim stranicama nije riječima nastavljao doživljaje sa stručnih putovanja, dobio je godišnju nagradu “Ivan Filipović” za značajna ostvarenja u odgojno-obrazovnoj djelatnosti za 2022.godinu. Čestitke Anti!

Čestitke su zaslužili ranije, ali vjerujem da bi se suglasili da je početak godine pravo vrijeme da nas svih motiviraju njihovi uspjesi. 

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>