Adventski kalendar za pedagoge

Veselite li se otvaranju prozorčića na Adventskom kalendaru uz jutarnju kavu? Veselite li se iznenađenju, maloj radosti, ne nužno slatkoj, materijalnoj…..

Prva je nedjelja Došašća ili Adventa koja nas uvodi u prosinac, mjesec iščekivanja, nade i dobrih djela.

S duhom Došašća pokrenimo naše zajedničko putovanje prosincem i pokažimo da u ovom vremenu kada je ljudskost i mudrost na vagi, imamo što podijeliti jedni drugima. Tako je i ovu ideju moja draga kolegica Iris, učiteljica engleskoga jezika podijelila sa mnom, a ja je dijelim s vama.

Što možete? Možete podijeliti nešto što će nas razvedriti, nasmijati… Možete podijeliti lijepu priču (Deanine sakupljamo!), možete podijeliti ideju za ukrase (Finkin bor nas je oduševio!), možete podijeliti dobar recept za kolače (Vesnini su bili izvrsni!), možete podijeliti lijepu glazbu, mudru misao, dobar savjet…. Možete podijeliti i nešto za školu….. Možete podijeliti sve što mislite da je dobra stvar za nas!

Samo jedan klik mailom.

Otvorite prvi dan kalendara klikom na sliku i prepustite se barem na trenutak……

Klikni pa vidi!  
  1. Hvala na poklončiću za svaki dan!

  2. Hvala na ustupanju poklončića!

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>