“Škola za sutra – Od mozga do uma”

   

Tema međunarodne konferencije o suvremenom obrazovanju: “Škola za sutra – Od mozga do uma”  za nas je neočekivan i iznimno interesantan nastavak niza skupova koji su s različitih aspekata otkrivali nove spoznaje o mozgu i bili odličan poticaj svima nama koji smo ih ove godine s pozornošću pratili.

Na ovoj konferenciji koja se održava u Zagrebu od 21.-22. rujna, imamo priliku slušati nove predavače: prof. Susan Greenfield, Oxford University; prof.dr.sc. Slavica Bašić, Sveučilište u Zadru; prof. Ann Mangen, University of Stavanger, prof. David Brierley, Rudolf Steiner University College Oslo; Tobias Richter, Zentrum für Kultur und Pädagogik Wien; Marry Barratt-Due, Rudolf Steiner University College Oslo; Jasna Held, pripovjedačica, Dubrovnik; i dobiti novu energiju za početak nove školske godine.

Skup organizira IWP-Institut za waldorfsku pedagogiju u suradnji s AZOO-e. Rane prijave su do  1.7.2013. na www.braintomind.com , pod posebnim pogodnostima za sudionike koji se prijavljuju preko AZOO-a (www.ettaedu.eu ), a za ostale do početka konferencije ukoliko bude slobodnih mjesta.

Motivirajte svoje učitelje, same sebe, ako je potrebno, no iznad svega, motivirajte nadređene osobe da vam omoguće novo iskustvo međunarodnog skupa koji se prvi put održava u Hrvatskoj!

 

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>