Pripovjedačica bajki

˜     

Pripovjedačica bajki!

Zanimanje u 21.stoljeću?

Zašto ne?

 

Sretnom zagrebačkom okolnošću, nedavno se nađoh u prilici doživjeti čudesnu moć glasa, riječi i pokreta kojima jedna žena svojim pripovijedanjem vješto odvodi našu stvarnost u neke druge svjetove pune zaboravljenog značenja.

Imalo je to pripovijedanje za mene terapijski učinak isto kao i za mnoge druge, male i velike koji pripovjedačicu bajki i priča ugošćuju u svojim prostorima.

O pripovijedanju Jasna Held kaže: “U današnja vremena kompjuterizacije, tehnološke materijalizacije i socijalnog otuđenja, pripovijedanje bajki i priča doživljava svoj procvat. Živa riječ pripovjedača, prenoseći snažne slike iz svijeta bajki, slike  u kojima živi duh čitavog čovječanstva, nanovo oživljuje u dušama djece i odraslih, vraćajući nas na prapočetak i pomažući nam suočavajući se s onim «sada», da bi mogli kreativno živjeti i stvarati novo «sutra».” A kako je sve počelo? Koje sve priče i bajke pripovijeda? Kako ostvariti kontakt, pozvati u školu…. informirajte se na http://www.bajke.net/ .

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>